Sykvelder / åpent sykurs

Lær å sy akkurat det du ønsker i små kursgrupper

Hvis du kan sy litt fra før er du velkommen til våre lærerike og sosiale sykvelder. Med "litt" mener vi at du kan tre din symaskin selvstendig og har sydd noen veldig enkle prosjekter før.

Du er også velkommen hvis du er en øvet syer og har lyst til å utvikle dine sømferdigheter. 

Det er kun plass for fem deltakere per sykveld, slik at kursleder Susanne har god tid for alle. Les mer om våre sykvelder litt lengre ned på siden.

Her kan du melde deg på:

Hvis det står "Ikke på lager" er det ingen ledige plasser igjen. 

Dette kan du lære: Du tar med ditt egent syprosjekt. Du kan for eksempel sy klær, interiør, gaver og vesker. Du kan gjerne få hjelp av Susanne til å velge et egnet syprosjekt. Målet er at du har en hyggelig aktivitet, og at du samtidig får en fin progresjon når det gjelder det sømtekniske.

Utstyr og kurslokal: Du får lånt sytilbehør av oss, og vi stiller også med snittmønsterpapir. Du tar med din egen symaskin, stoff, sytråd og evtuelt et snittmønster. Kursene holdes på Drammen videregående skole. Se herfor mer informasjon: Kurslokale

Symaskin: Du trenger ingen avansert symaskin for å delta på kurs. Du kan gjerne ta med både en overlockmaskin og/eller coversømmaskin, men du må kunne tre maskinen selvstendig.

Tidspunkt: Du velger selv om du vil komme ofte, eller kun en gang iblant. Sykveldene varer fra kl. 16.45 - 20.15. Det gjør ingenting hvis du kommer litt senere, men kl. 20.20 må alle være ute.

Påmelding: Trykk på bildet med ønsket kursdag og legg "varen" i varekurven. Gå så til registrerings- og betalingssiden. Påmeldingen er bindende, og ved å melde deg på kurs godtar du våre betingelser. Etter at du har meldt deg på kommer det en automatisk "bestillingsbekreftelse". Dessverre så havner denne ofte i søppelposten. Ta kontakt hvis du ikke har fått en bekreftelse.

Kursleder: Kursleder Susanne er fagutdannet innen søm, modellering og voksenpedagogikk.