Sykvelder / åpent sykurs

Lær å sy akkurat det du ønsker i små kursgrupper

Hvis du kan sy litt fra før er du velkommen til våre lærerike og sosiale sykvelder. Med "litt", mener vi at du kan tre din symaskin, kan innstille sømmer, og har sydd noen veldig enkle prosjekter.  

Du er også velkommen hvis du er en øvet syer og har lyst til å utvikle dine sømferdigheter. Du kan ta med både en overlockmaskin og/eller coversømmaskin, men også her er regelen at du må kunne tre maskinen uten hjelp.

Det er kun plass for fem deltakere per sykveld, slik at kursleder Susanne har god tid for alle. Les mer om våre sykvelder litt lengre ned på siden.

Her kan du melde deg på:

Dette kan du lære: Du tar med ditt egent syprosjekt. Du kan for eksempel sy klær, interiør, gaver og vesker. Det eneste Susanne ikke har kompetanse på er lappeteknikk. Du kan gjerne få hjelp av Susanne til å velge et egnet syprosjekt. Målet er at du har en hyggelig aktivitet, og at du samtidig får en fin progresjon når det gjelder det sømtekniske.

Utstyr og kurslokal: Du får lånt sytilbehør av oss, og vi stiller også med snittmønsterpapir. Du tar med din egen symaskin, stoff, sytråd og evtuelt et snittmønster. Kursene holdes på Drammen videregående skole. Se her for mer informasjon: Kurslokale

Tidspunkt: Du velger selv om du vil komme ofte, eller kun en gang iblant. Sykveldene varer fra kl. 16.45 - 20.15. Det gjør ingenting hvis du kommer litt senere, men kl. 20.20 må alle være ute. Iblant har vi også kurs på en lørdag. Vi begynner kl. 10.30 og koser oss fram til kl. 15.00.

Påmelding: Trykk på bildet med ønsket kursdag og legger "varen" i varekurven. Gå så til registrerings- og betalingssiden. Påmeldingen er bindende, og ved å melde deg på kurs godtar du våre betingelser.