Stoffbutikker i Norge

Her finner du en oversikt over forskjellige sybutikker som vi har blitt anbefalt av våre kursdeltakere. Rekkefølgen er alfabetisk. Ta kontakt hvis du har et tipps om en butikk som burde vært nevnt her, og skriv gjerne litt om butikken. 

 

 

 

Abby's tekstiler

https://www.abbystekstiler.no

Abby's tekstiler selger forskjellige typer stoffer, men hovedtyngden ligger hos bekledningsstoffer, ikke minst stretch jersey. 

Cotton Candy

https://www.cottoncandy.no/

Cotton Candy har spesialisert seg på egyptiske bomullsstoffer. De har en nettbutikk og man kan også besøke lageret (etter avtale). 

Designstoff.no

https://www.designstoff.no/

Dette er en nettbutikk som selger litt blandet drops. Det som skiller seg fra andre butikker er en del morsomme retrostoffer.

Embertex

www.embertex.no

Embertex i Mjøndalen er en kombinasjon av symaskinbutikk, kurssenter og stoffbutikk. De har et stort utvalg av stoffer, og ikke minst også stoffer du en del stoffer du ikke får kjøpt noen andre steder. Embertex har også en nettbutikk. 

Frøken Brekke

https://www.frkbrekke.no/

Frøken Brekke holder til i Bodø og har både fysisk butikk og en nettbutikk. Utvalget er størst på stretchstoffer.

Frøyum Søm & Design

https://froyum.no/

Denne fysiske butikken finner du i Stjørdal. De selger en god del forskjellige stoffer.

Lillestrøm sysenter

https://www.lillesy.no/

Lillestrøm sysenter har en stor fysisk butikk. I nettbutikken selger de kun en liten del av det de har i butikken. Det som er spesielt i nettbutikken er utvalget av gardin- og møbelstoffer.

Ministing

https://www.ministing.no/

Ministing selger litt hobbyprodukter og en del stoffer.

Nothernquilts

http://www.northernquilts.no/

Nothernquilts har en butikk i Steinkjær og en nettbutikk. De har spesialisert seg på alt du trenger til å drive med lappeteknikk.

Rainbow Textil

https://rainbowtekstil.no/no/

Hos Rainbow Textil i Oslo (og i nettbutikken) får du kjøpt svært mange typer stoffer. Blant annet også en del tekniske stoffer, som ellers er vanskelige å få kjøpt i Norge. De selger også bunadsstoffer. 

Saab Tekstil

Saab Tekstil holder til på Grønland i Oslo. Butikken har et stoffutvalg som minner litt om eventyrene i 1001 natt. 

Skaar Tekstil

https://www.tekstil.no/

Dette er nettbutikken for deg som ønsker å kjøpe ullstoffer til både bunader, vikingklær og andre klær. Du får også kjøpt lin og en del andre produkter for å sy folkedrakter. 

Solberg Spinderi

https://solbergspinderi.no/

I denne nettbutikken får du først og fremst kjøpt linstoffer til bunadssøm og bomullsstoffer til blant annet busseruller. Stoffene blir produsert i Norge. 

Stoffbutikken.no

https://www.stoffbutikken.no/

Denne butikken ligger i Skjeberg og har også en nettbutikk. Du får kjøpt alle typer stoffer, men hovedtyngden ligger nok på stretchstoffer/jersey. 

Stoffdronning

www.stoffdronning.no

Stoffdronning har en butikk i Kristiansand og en nettbutikk. Butikken solger alle typer stoff, en god del sytilbehør, og ikke minst også lappestoffer. 

Stofflykke

https://www.stofflykke.no/

Stofflykke er en nettbutikk som har spesialisert seg på stretchstoffer/Jersey.

Stoff og Stil

www.stoffogstil.no

Stoff og Stil har flere butikker i Norge og en stor nettbutikk. Stoff og Stil har et stort utvalg av både stoffer og sytilbehør. Her får du kjøpt både rimelige og dyre stoffer. Stoff og Stil selger også egne snittmønstre. Utvalget for de som driver med lappeteknikk er noe begrenset.

Sømsenteret

https://www.somsenteret.no/

Sømsenteret har både nettbutikk og butikker i Oslo og Gjøvik. De selger først og fremst bekledningsstoffer, både til barn og voksne.