Er det noe helt spesielt du ønsker å lære? Trenger du veiledning i forhold til din symaskin? Er dere en venninnegjeng som har lyst på en sydag? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Priser for enkeltundervisning: Vi beregner 200.- (dagtid på hverdager) eller 250.- (kveld på hverdager) eller 300.- (helg)  for en privat undervisningstime på 60 minutter, og du må booke minst to sammenhengende timer. Symaskinleie og forbruksmaterialer er inkludert i prisen. Du må selv ta med stoff, tråd og lignende for større prosjekter. Det er egne priser for overlock- og coversømkurs.

 

Priser for grupper: Vi beregner en grunnpris på 350.- per time (for hele gruppen). I tillegg kommer det et materialtillegg per deltaker på ca. 50.- (avhengig av kurstypen). Hvis dere er en gruppe med fire deltakere som skal få undervisning i 3 timer vil dette koste 3 x 350.- pluss 4 x 50.- = 1250.- for hele gruppen, resp. litt over 300.- per deltaker. Forbruksmaterialer er inkludert i prisen. Stoff og sytråd for større prosjekter må dere ta med selv. Maksimal antall deltakere vil være avhengig av hva som skal sys.

 

Er dere en gruppe som ønsker undervisning der dere bor? Ta kontakt og så ser vi om det lar seg gjøre.