Er det noe helt spesielt du ønsker å lære? Trenger du veiledning i forhold til din symaskin? Er dere en venninnegjeng som har lyst på en sydag? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud!

Priser for enkeltundervisning: Vi beregner 200.- (dagtid på hverdager) eller 250.- (kveld på hverdager) eller 300.- (helg)  for en privat undervisningstime på 60 minutter, og du må booke minst to sammenhengende timer. Symaskinleie og forbruksmaterialer er inkludert i prisen. Du må selv ta med stoff, tråd og lignende for større prosjekter. Det er egne priser for overlock- og coversømmaskiner.

 

Priser for grupper: Vi beregner en grunnpris på 350.- per time (for hele gruppen). I tillegg kommer det et materialtillegg per deltaker på ca. 50.- (avhengig av kurstypen). Hvis dere er en gruppe med fire deltakere som skal få undervisning i 3 timer vil dette koste 3 x 350.- pluss 4 x 50.- = 1250.- for hele gruppen, resp. litt over 300.- per deltaker. Forbruksmaterialer er inkludert i prisen. Stoff og sytråd for større prosjekter må dere ta med selv. Maksimal antall deltakere vil være avhengig av hva som skal sys.