Private timer og skreddersydde kurs


Er det noe helt spesielt du ønsker å lære? Trenger du veiledning i forhold til din symaskin? Er dere en venninnegjeng som har lyst på en sydag?  Er dere et firma som ønsker en kreativ aktivitet til de ansatte? Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

 

Priser for enkeltundervisning: Vi beregner 200.- (dagtid på hverdager) eller 250.- (kveld på hverdager) eller 300.- (helg)  for en privat undervisningstime på 60 minutter, og du må booke minst to sammenhengende timer. Symaskinleie og forbruksmaterialer er inkludert i prisen. Du må selv ta med stoff, tråd og lignende for større prosjekter.

 

Priser for grupper: Vi beregner en grunnpris på 350.- per time (for hele gruppen). I tillegg kommer det et "materialtillegg" per deltaker på ca. 50.- (avhengig av kurstypen). Hvis dere er en gruppe med fire deltakere som skal få undervisning i 3 timer vil dette koste 3 x 350.- pluss 4 x 50.- = 1250.- for hele gruppen, resp. litt over 300.- per deltaker. Forbruksmaterialer er inkludert i prisen. Stoff og sytråd kommer i tillegg. Maksimal antall deltakere vil være avhengig av hva som skal sys.

 

Vi kan også organisere bursdagsfester, sytreff og lignende der gruppen syr noe artig, spiser god mat og har det fint sosialt. Arrangementet må av sikkerhetsmessige årsaker være alkoholfritt.