Kontakt - Om oss - Kurslokale

Er det noe du lurer på?

Skriv en mail til kontaktsykurs@gmail.com

Vi svarer vanligvis i løpet av 24 timer. Rundt høytider og skolens ferier kan det ta 1-2 dager før du får svar. Har du ikke fått svar? Sjekk om e-posten har havnet i søppelposten. 

Om oss

Sykurs.no ble grunnlagt i 2008 og drives av norsk-sveitsiske Susanne. Susanne har utdanning innen søm, modellering og pedagogikk, og hun har 20 års erfaring som sylærer. 

Susanne nærmer seg pensjonsalder, og det er derfor ikke lengre mulig å komme som privatelev. Har du fortsatt et gavekort for et privatkurs? Ta kontakt!

Det er fortsatt mulig å delta på sykvelder i Drammen, men utover det skal Susanne ikke arrangere gruppekurs lengre.

Organisasjonsnummeret til Sykurs.no er 993405698. Sykurs med kursleder er unntatt mva.

Kurslokale

Våre sykvelder holdes i et klasserom på Drammen videregående skole. 

Adresse: Danvikgata 25, 3045 Drammen.

Hvis du kommer med bil kan du parkere på Blichs parkeringshus 200 m fra skolen. På Blichs-parkeringshus er det gratis parkering mandager - fredager mellom kl. 16.00 og 24.00. Dette gjelder for etasjene U2, U3, 1, 2, 3 og 4.  

Det er også mulig å parkere ved Drammen videregående skole. Hvis du parkerer langs sidene er det rimeligere, enn hvis du parkerer bak på bygget, mot Danvikgata. Sjekk nøye at du bruker riktig betalingsautomat. Det er blant annet en parkeringsautomat fra Drammens Museum, som ikke skal brukes.

Kommer du med tog er det ca. 400 m å gå fra stasjonen til skolen.

Kursene holdes i første etasje i nybygget. Bruk hovedinngangen (siden med den store glassfronten). Du får informasjon om romnummeret når du har meldt deg på kurs.