Nettkurs: Lær å sy hjemme!

Ønsker du å lære å sy, men har ikke anledning til å dra på kurs? Da er våre nettkurs det riktige for deg! Når du først har betalt for kurset kan du følge det når du vil, og så ofte du vil. Kursene består av tekst, bilder og små filmer, og vi forklarer de forskjellige sømteknikkene trinn for trinn.

 

Ønsker du mer informasjon om de forskjellige kursene? Klikk på VIEW COURSE. Da kommer du til en side der du kan lese mer om kurset og se på leksjonsoversikten. Hvis du ønsker å melde deg på kurset klikker du på ENROLL. Når du registrerer deg er dessverre noen setninger skrevet på engelsk, men kursene er selvfølgelig på norsk!

 


Dette sier tidligere kursdeltakere om våre nettkurs:

 

Takk for et supert kurs! Jeg kjøpte sammen maskin som brukes i dette kurset for snart 1 år siden. Og det gikk opp et par lys for meg underveis her. Dette kommer jeg til å bruke flere ganger. :)

 

Fantastisk :) 
Anbefales virkelig dette kurset :) 
Har hatt maskinen i 1,5 år,og brukt den bare 2-3 ganger. Ikke følt meg komfortabel med den foran meg Men,nå blir det gøy å ta den fram og øve på det jeg ikke turde før dette kurset

 

Supert kurs! Jeg lærte mye nytt som jeg nå skal begynne å teste ut :) Utrolig kjekt at en kan "ta kurset" flere ganger, eller bruke det som et oppslagsverk senere :)