Nettbaserte sykurs

Ikke alle har anledning for å dra på sykurs. Da er våre nettbaserte kurs et godt alternativ. Du kan lære å sy trinn for trinn, med hjelp av tekst, bilder og forklarende filmer. Våre nettkurs hostes hos Coursecraft, og du må opprette en brukerkonto hos Coursecraft. Når du ha betalt for kurset kan du logge deg inn hos Coursecraft og se på kurset når, og så mange ganger, som du vil.  

Sy mapper på 1-2-3!

På dette kurset lærer du hvordan man syr helfôrete mapper med klaff på 1-2-3. Når du først har lært hvordan en slik mappe lages kan du sy den i mange varianter. I kurset viser vi blant annet hvordan man syr trekk til mobiltelefoner og nettbrett, syr en clutchveske, og syr mapper til ting med varierende størrelser og fasong. 

Pris: 69.- 

Vaffelsøm med elastisk undertråd

Vaffelsøm med elastisk sytråd brukes til å lage flotte bærestykker på kjoler og selebukser, til å rynke stoff nederst på ermer og bukser, til å rynke bluser i midjen og også for å rynke halskanter. Det er også mulig å bruke teknikken til å sy trekk til kurv, puter og annet interiør.

På kurset lærer du alt du må kunne for å få til denne teknikken, og vi viser deg også hvordan man syr en kjole med vaffelsøm, og et trekk til en kurv med vaffelsøm.

Pris: 149.-


Opplegg og kanting - slik får du det til!

Dette kurset passer for absolutt alle som syr. Du lære mange nyttige teknikker for alle typer søm, for eks. foldekanter, rullesøm, smal fald, muslingsøm, blindsøm, kanting og opplegg med skråbånd og faste bånd, skonering, konvolutthjørne, lukkekant, håndsydd opplegg, og hvordan man legger opp ferdigkjøpte bukser. Kurset blir som en type oppslagsverk med tekst, mange bilder og 40 filmer. 

Pris: 279.-


Kom i gang!

Et omfattende sykurs for nybegynnere. Lær grunnleggende syteknikker og bli kjent med viktige sybegrep. Med kjøpeguide for symaskiner og prosjekt som du kan sy.

 

 

Pris: 129.-


Lær å sy klær

Lær å bruke snittmønstre, bli kjent med viktige begrep innen klessøm og lær grunnleggende sømteknikker for å kunne sy klær. Med to prosjekter du kan sy. 

 

 

 

Pris: 199.-


Lær å sy med overlockmaskin

Ett omfattende kurs med teknikker, tips og triks - slik at du blir en proff på din overlockmaskin. Kurset er også nyttig før du bestemmer deg hvilken maskin du skal kjøpe.

 

 

 

Pris: 249.-


Slik syr du med en coversømmaskin

Lær de mange små triksene for å kunne sy flotte coversømmer. Bli kjent med tilleggsutstyr, og lær hva som må til for å unngå hoppesting. Det følger med et snittmønster for å sy en body.

 

 

Pris: 249.-


Nytte- og pyntesømmer med tvillingnål

Tvillingnåler kan festes i alle vanlige symaskiner og brukes for å sy mange forskjellige nytte- og pyntesømmer. Vi deler også våre beste tips med deg slik at du får det til!

 

 

 

Pris: 129.-


Sy inn glidelås? Ikke noe problem!

Lær å sy inn synlig, skjult og delbart glidelås. Lær også å sy inn glidelås i bukser og jakker. Vi viser deg skritt for skritt hvordan du får det til. Med gratis snittmønster for toalettmappe.

 

 

 

Pris: 129.-


Nyttige og kreative overlockteknikker - for viderekomne

Overlockmaskiner kan brukes til så mye mer enn å sy sammen stoffer. På dette kurset vil du blant annet lære teknikker som  hekling, topstitch, teppesting, flatlock, trådvev og 2-tråds-rullesøm. 

Lær å utnytte maskinen fullt ut!

 

 

Pris: 99.-


La oss sy vesker!

En omfattende syskole der du lærer alt du må kunne for å sy vesker, nett og bager. Kurset er inklusive fire snittmønstre, som du kan laste ned og skrive ut på din skriver hjemme.

 

 

 

Pris: 249.-