Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe!

Epost: post@sykurs.no

 

Telefon: 99595028. Siden vi ikke kan svare på telefonhenvendelser når vi har kurs er det best å sende en e-post. I juli og fram til midten av august slår vi av telefonen. Du kan gjerne sende en e-post, og vi vil svare deg i løpet av en dag eller to.

 

Vi holder til i Vestfossen, midt mellom Drammen og Kongsberg. Når du har meld deg på kurs sender vi deg en veibeskrivelse.

 

Litt annen informasjon...

Alle kan lære å sy!

Du er velkommen til våre kurs uansett om du har sydd en god del før, eller knapt vet hva som er opp og ned på en symaskin. Vi møter hver eneste kursdeltaker akkurat ”der han/hun er”. Vårt mål er at du lærer alt du trenger for å kunne sy selvstendig og samtidig kan oppleve ekte syglede. 

 

 

Kursledere

Susanne Imperatori er daglig leder hos Sykurs.no. Hun har utdanning innen søm, språk, modellering/mønsterdesign og voksenpedagogikk. Det er Susanne som holder de fleste kurs.

 

Cille Buin har erfaring fra jobb i sybutikk, grossist med sytilbehør, og hun syr også for salg. Ved behov assisterer Cille på kurs.

 

Bodil Lyhus, er spesielt kjent for søm av flotte kjoler, folkedrakter og vesker. Bodil holder en del veskekurs hos oss og er også vikar på åpne sykurs hvis Susanne skulle være forhindret.

 

 

Om Sykurs.no

 

Firmaet Sykurs.no  ble etablert i 2008 og driver med sykurs og design av snittmønstre/modeller for hobbysyere. Sykurs.no har organisasjonsnummer 993405698MVA. Sykurs med lærer er ikke mva-pliktige. På våre nettbaserte kurs er prisen oppgitt inklusive 25% mva.