Her ser du en oversikt over våre gruppekurs og privatkurs

Ønsker du å lære noe annet? I så fall er du velkommen til å delta på våre sykvelder.

Trykk på bildene for mer informasjon om gruppekursene. Kursene holdes i systuen til Jasmin kvinnenettverk. Påmeldingen skjer ved at du trykker på bildet og legger "varen" i varekurven. Gå så til registrerings- og betalingssiden. Ved å melde deg på kurs godtar du våre betingelser. Vær nøye med å stave e-postadressen din riktig når du melder deg på. Du får en bekreftelse på at du er påmeldt innen 24 timer. Har du ikke fått bekreftelsen? Skriv en e-post til kontaktsykurs@gmail.com.

Privatkurs: Slik syr du med en coversømmaskin

Coversømmaskiner har blitt riktig populære, men mange sliter med å få til sømmene, og hoppesting er et kjent problem. På dette kurset lærer du hvordan man begynner og avslutter coversømmer, hvordan man lager pyntesømmer, forskjellige metoder for å legge opp stoffkanter med coversømmaskin og hvordan man syr fast kantebånd med eller uten kantbåndsapparat. Et viktig tema blir også bruk av riktig nål og tråd og hvordan stinglengde, fottrykk, differensialtransport og trådspenning må tilpasses stoffet. Du lærer også hvorfor hoppesting oppstår og hvordan du kan forebygge dem. Har du en coversømmaskin som syr en toppstitchsøm på oversiden av stoffet skal vi også øve på dette. Kurset varer 3 - 4 timer. Pris: kr. 750,-

Kursavgiften er inklusive stoff, sytråd og et kurskompendium. Skriv en e-post til kontaktsykurs@gmail.com hvis du har spørsmål eller ønsker å komme på coversømmkurs.

Privatkurs: Bli kjent med din symaskin

Kurset er for nybegynnere som knapt vet hva som er foran og bak på en symaskin. Du lærer å spole undertråd, tre maskinen og hvordan man innstiller trådspenningen. Så blir du kjent med de forskjellige sømmene symaskinen din har, og du lærer også hvordan man syr knapphull og hvordan man syr fast knapper med symaskinen. Du vil også lære det viktigste man må kunne om sytråd og symaskinnåler, og du blir kjent med de viktigste sybegrep. Pris: kr. 480,- 

Vi syr ikke noe prosjekt, men øver på prøvelapper. Kurset varer 2,5 timer. 

Kursavgiften er inklusive stoff, sytråd og et kurskompendium. Skriv en e-post til kontaktsykurs@gmail.com hvis du har spørsmål eller ønsker å komme på kurs.